Servicio Personal de dosificación

1 | Servei Personal de Dosificació (S.P.D.)

Aquest servei està adreçat a persones amb dificultat per seguir el  seu tractament, ja sigui persones polimedicades (amb més de 3 medicaments ), persones grans, etc. 
Preparem els medicaments en unes plantilles de forma que resulta fàcil i entenedor al pacient prendre correctament els seus medicaments. L’adherència al tractament (seguir el tractament tal i com el metge li ha prescrit) és la principal garantia d’èxit del pla de medicació. 
Demana’ns informació. Et resultarà molt útil.

Fórmulas Magistrales

2 | Fórmules Magistrals

Disposem d’un laboratori on preparem les fórmules magistrals prescrites per el vostre metge.
Ens encanta elaborar els preparats; estimem la formulació magistral. 
És la essència de la nostra professió.

Controles analíticos

3 | Controls analítics: Perfil lipídic

Amb una petita punxada al dit i en cinc minuts us proporcionem la informació sobre els nivells de colesterol total, colesterol HDL, LDL, i triglicèrids. 
El control dels nivells de colesterol és molt important per la prevenció de les malalties d’origen cardiovascular.

4 | Controls analítics : Hemoglobina glicada

El control dels nivells de glucosa en sang en les persones amb diabetis permet valorar l’efectivitat del tractament i anticipar-nos per tal de prendre les mesures necessàries per evitar les complicacions d’aquesta malaltia.
La hemoglobina glicada permet mesurar el comportament de la glucosa en sang els últims 3 mesos. Valors elevats de hemoglobina glicada en sang (superior a 7) indiquen un mal control de la diabetis. També ens permeten detectar persones amb elevats nivells de sucre en sang.
Tot això amb una simple punxada al dit i en 5 minuts.

Test rápido del V.I.H.

5 | Test ràpid del V.I.H

Estem compromesos amb la salut de la nostra societat. La prova del VIH és una anàlisi de sang senzilla que detecta la presència d’anticossos contra el VIH dins l’organisme. 
Si has estat en una situació de risc com haver tingut relacions sexuals amb penetració sense preservatiu amb una o diverses parelles de les quals desconeixes si poden estar infectades; Persones que han compartit material per injectar-se drogues; dones embarassades o que pensen tenir un fill; persones que han tingut alguna malaltia de transmissió sexual; parelles estables que volen deixar de utilitzar el preservatiu en les seves relacions sexuals.
Llavors pots venir a fer-te la prova a la nostra farmàcia.
La prova és anònima i en 20 minuts et donem el resultat.
Demana’ns més informació.

Servicio de colocación de pendientes.

6 | Servei de col·locació d’arracades

Us oferim un servei de col·locació d’arracades amb les màximes garanties de seguretat i higiene. Perforem el lòbul mitjançant la tècnica de subjecció de l’arracada de forma automàtica i estèril.
Les persones menors de 18 anys requereixen de l’autorització dels pares.

Medida del riesgo cardiovascular.

7 | Mesura del risc cardiovascular

Saps quins són els principals factors que determinen que puguem tenir una malaltia cardiovascular? Un infart, un ictus, i d’altres. Es coneixen com els factors de risc cardiovascular:

  • L’edat i el sexe (més de 45 anys en homes o 55 anys en dones)
  • Persones en la família que hagin patit una malaltia cardíaca en una edat precoç
  • El sedentarisme i la manca d’activitat física
  • El consum d'alcohol
  • El tabac
  • El sobrepès
  • La diabetis
  • Els nivells de HDL-colesterol inferior a 0,60 g/l o LDL-colesterol superior a 1,60 g/l
  • Els nivells de Pressió Arterial alta: la hipertensió arterial

Calcularem el risc cardiovascular mitjançant les taules de risc cardiovascular que ens permeten determinar quin risc tens de patir una malaltia cardiovascular en els propers 10 anys. La prevenció és sempre la millor solució.

8 | Control de pressió arterial (AMPA)

Mesurem la pressió arterial en una sala específica per això seguint un protocol de mesura validat. Realitzem un seguiment anual i us proporcionem un informe amb les mesures per quan tingueu control amb el vostre metge.

Servicio de Cosmética personalizada

9 | Servei de Cosmètica personalitzada

Disposem d’un dermoanalitzador on mitjançant l’ús de càmeres d’alta resolució mesurem 9 paràmetres fonamentals de la teva pell: 
Hidratació, greix, taques melàniques, vermellors, tonalitat, arrugues, porus, índex de sensibilitat, risc de dany solar.
T’entreguem un informe dermocosmètic i et proposem una solució idònia i personalitzada  per a la teva pell.

Servicios de ortopedia

10 | Serveis d’ortopèdia

Disposem d’una variada oferta en ajudes tècniques, ortesis, mitges de compressió, ajudes per a la vida diària, aparells electrònics i ortesis per a esportistes.  
Tenim servei de lloguer de caminadors, cadires de rodes i altres. 
Estem acreditats pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com a centre de dispensació i de fabricació de productes ortoprotètics a mida.  
Consulta’ns! Busquem la millor solució per tal d'ajudar a millorar la teva qualitat de vida.